Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Min personliga hår-stylist

Karin E Jansson

Lille-Prins har fattat tycke för mitt hår och tycker det är mysigt att ligga på min kudde och tugga på testarna. Därför har jag börjat sova med håret uppsatt. Nu har kudden visat sig vara en fantastiskt kreativ hårstylist, och varje morgon vaknar jag med en frisyr jag inte trodde var fysiskt möjlig.

Bara att fixera med hårspray och sen iväg på jobbet.