Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Min blå tatuering

Karin E Jansson

För nåt inlägg sedan kunde ni skymta något blått på min arm. När jag för väldigt länge sedan arbetade inom vården trodde en rar dam varje dag (jo, hon hann glömma) att jag hade slagit mig på armen. Men det är alltså en tatuering, hrm... När jag var tonåring, going on twenty, så var Crisis det bästa bandet någonsin. Givetvis skulle detta visas med en tatuering av bandets logga. Idag slog det mig att jag nästan glömt bort Crisis, och att det säkert är fem år sedan jag hörde någon av deras låtar. Så idag har Crisis gått på Spotify, och även om det inte låter lika bra som jag tyckte att det gjorde då, så är det fint att minnas och upptäcka att alla låttexter fortfarande sitter i ryggmärgen. Och angående tatueringen, aldrig i livet att jag hade gjort den idag, men jag är ändå väldigt glad att jag gjorde den när det begav sig. På samma sätt som det är roligt att bläddra i gamla fotoalbum och minnas är det roligt att snegla ner på armen och fnissa.