Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Friska fläktar

Karin E Jansson


Idag jobbade jag bara halvdag, skönt, för jag höll på att smälta bort framför min dator. Värmen har kommit till Umeå! Men med rutan nervevad på vår Laser-Ford fick jag i alla fall några friska fläktar i ansiktet. Snake hade fotat porträtt, och passade på att fota mig. Han gör det så bra, jag ser ju stenhård ut!! De flesta bilder jag lägger upp har han tagit, och vill ni ha fina porträttbilder, bal-, barn- eller bröllops-foton tycker jag ni absolut ska kontakta honom! Han är vansinnigt begåvad, för billig för sitt eget bästa och väldigt snäll och rar!

Kolla in: http://www.picturelakefoto.se/
eller maila honom: samuel@picturelakefoto.se