Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Chips? Nej vet du vad!

Karin E Jansson

Bild: Julia Fullerton-Batten

Jo, det är sant som dom säger. Jag har slutat äta chips! Och godis! Jag är med andra ord inte längre den Karin ni trodde ni kände. Hur detta kommer påverka mig, och därmed också er i er relation till mig är ännu osagt. Kanske blir jag vansinnigt smal och får jobb som haute couture modell i Milano. Om så sker så lär vi inte ses alls, för då får jag fullt upp med att gå fram och tillbaka medan folk applåderar. Jag ser det också som en möjlighet att min starka vilja i Nej-till-godis-och-chips kommer ge mig ett pris. Då kommer jag få kamma mig, resa till Stockholm och ta kungen i hand. Kanske skulle jag bli så mallig att jag vägrar tvätta den kungaberörda handen, och sedan börja samla tidningsutklipp på kungafamiljen i åtta olika album, och kanske ljuger jag och säger att jag är tillfrågad att sjunga på Viktorias bröllop. Dust in the wind med Kansas, eller varför inte nationalsången. Klar stämma och stolt blick. Kanske blir jag bara stingslig, blodsockerfattig och hålögd, och inte längre den sprudlande solstråle ni lärt känna. Vilket faktiskt kan resultera i att jag anammar stil nummer 10 i min tidigare inlägg (ja, det är ett hot).
Tiden får utvisa.