Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Marinblått och vitt och fladdrigt

Karin E Jansson


Snett över gatan från mitt ena jobb fanns förut en tygaffär. Mycket udda och roliga textilier hade dom. Ganska ofta gick jag in dit, klappade på mjuka och blanka tyger och tittade på alla roliga knappar dom hade i det stora träskåpet. Så en dag hade dom fått in det, Tyget med stort T. Marinblått och vitt, randigt, lagom skirt sidentyg. 399:-/metern... Näe, det går ju inte. Jag visste ju ens inte vad jag skulle sy av det. Men varje gång jag gick dit kollade jag ändå om rullen fanns kvar. Så en tidig lördagmorgon, innan staden hade vaknat, och jag var på väg till jobbet fångade ett stort plakat min blick. "Butiken upphör. Alla tyger 15:-/metern". Andnöd! Väl inne flackade blicken febrilt. Fanns det kvar? Jo, det fanns kvar! Jag greppade rullen, och gick fram till kassan. Jag tar allt som är kvar på rullen, sa jag. Fyra meter. 60:-. Länge har jag nu varit nöjd med att bara ta fram det ibland, och stryka med handen över det. Men nu har jag bestämt mig för att sätta saxen i det. Jag ska sy en kjol!