Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Textur

Karin E Jansson

Jag har ingen koll på trender, annat än det jag snappar upp i Jersey Shore och Room Raiders. Jag har slutat bläddra i Elle och Vogue. Inte för att jag tycker det är dåliga tidningar, jag har helt enkelt inte tid eller motivation. Och min ständigt växande tant-inställning till livet gör att jag inte bryr mig särskilt om vad som är hippt och trendigt. Det jag faller för är som regel sånt som väcker känslor och minnen av sånt som jag vårdar ömt. Missförstå mig rätt, jag gillar att vara fin, men jag litar totalt på min egen förmåga att avgöra vad som är fint. Just nu är jag svag för texturer. Tunna tyger med vävda prickar, tjocka sammetstyger och bäck-och-bölja! A och O kommer dock alltid vara bekvämlighet. Att ha på sig trånga linningar och stickiga koftor gör mig olycklig, trumpen och håglös. Nä, snyggt och mjukt ska're va!