Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Textiliserat

Karin E Jansson

Jag har kommit över ett jättefint tyg från 50-talet. Jag fick betala bara några småpengar, och det är det vackraste tyg någonsin. Jag tror det är muslin, och fyllt med rosa, blå och gröna chenille prickar. Jag funderar och funderar vad jag ska sy av det, vågar inte sätta saxen i det för tidigt. Men det funkar fint att bara ta fram och klappa på emellanåt.

Och så drabbades jag av ett infall tidigare idag, herregud vad fula gardinerna är, varför har ingen sagt nåt? Så jag köpte många meter ljusgrön och naturvit tunn tyll. Symaskinen är utlånad, men det var ju bara att hänga upp. Fint va?