Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Sanningen om spinningen

Karin E Jansson

Ja.. Som sagt var så har jag varit på mitt livs första spinning-pass. Skrytmorsan var sjukt laddad, och ovetande som jag var drogs jag med och tyckte att det kändes härligt att åka och spinna! Skrytmorsan hade dagen till ära skaffat en tatuering (en gnuggis) och såklart var vi tvungna att fota våra matchande armar innan vi åkte. Bildbevis ovan. Detta resulterade i att vi kom fram lite sent, så väl på gymmet var vi tvungna att springa uppför trappan till omklädningsrummet. Redan här anade jag oråd. Att i snabba kliv avverka två trappor kändes i benen. Ja, mina ben darrade innan jag tagit mig in i spinning-salen. Så började det. Jag cyklar ju varje dag och hade tidigare trott att jag här skulle få tillfälle att visa hur en slipsten ska dras. Vi cyklade, cyklade och cyklade. Instruktören skrek och tjoade, och ville få oss att tro att vi befann oss mitt i en cykel-tävling. Jag sneglade på Skrytmorsan. Jo, hon hade bra fart, spänst i trampandet. Jag tittade ner på mina egna lår, dom darrade. Svetten rann, ja den riktigt droppade. Eller var det mina tårar? Kanske en blandning. Nu är vi halvvägs, ropade instruktören. Det snurrade i huvudet. Det går inte väste jag till Skrytmorsan. Jo, du kan sa hon. Jag trampade och trampade. Trampade tills 55 minuter gått. Sen var det slut. Och jag hade inte krypit ut hulklandes. Jag vann! Guldmedalj till Karin! Vi ska dit igen nästa söndag.