Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Samla

Karin E Jansson

samlare subst.(e)n =, best. plur. –na · särsk. 1 person som försöker samla fullständig uppsättning av viss typ av föremål för nöjes eller vinnings skull 2 person som lever på ätliga växter som hon fortlöpande samlar

Båda definitionerna av samlare passar in på mig. Den första är dock den roligaste. Jag samlar på ganska mycket, men aldrig på så sätt att jag måste ha allt. Jag vill bara ha det som är snyggt och roligt. Här presenterar jag ett urval ur min största samling, nämligen emalj-smycken.


Pippifågel från Kina. Kina var och är duktig på emalj.Sälen är ett fint djur, och gör sig bra som brosch.Denna lilla framtunga vovven följer ofta med mig på jobbet.Har man inte tur i kärlek rekommenderar jag en fyrklöver i emajl (eller ny deo, hoho..)*Men guuu så gullit*Måsen gör sig faktiskt bäst som brosch. I verkliga livet tycker jag han kan hålla sig på avstånd.


Väldigt fina färger på dessa fiskar som dansar någon slags styrdans.Den enda orkidé som överlevt i min ägo.Och en till fisk.


Och såklart, en räka. Denna har ett hemligt fack i munnen. Där ryms en liten mint-tablett eller en hemlig lapp.


Ni kan redan nu börja se fram emot att få se mina andra samlingar, bland annat den med läskiga kaniner, och kanske även samlingen av sockerägg...

(och såklart är det Snake som fotat, denna gång i en låda han byggt själv!)