Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Reseguide

Karin E Jansson

Här tipsar jag om tre trevliga resmål. Resa är egentligen inte min kopp te, men när jag väl är på plats kan det vara riktigt trevligt. Det första tipset innebär dock för min del en kortare resa, nämligen:

Umeå

I Umeå kan man göra många roliga saker. Det jag helst gör är ju som bekant att titta och äta. Här tycker jag du ska titta på både vårt fina museum (bild och västerbotten) samt på den snygga skulpturen Grön eld. Gör du det senare får du gärna kontakta mig sedan så kan vi diskutera de tvångstankar skulpturen ger (Visst lutar den? Den kommer rasa, spring för livet!!). Gott att äta i Umeå är falafelmacka med orientdressing på Piazza och chipspåse hemma i soffan. I Umeå är det lagom varmt, vi som börjar gråta av att svettas kan här ta dagen med ro. Önskar du mer värme kan jag rekommendera:


Cancale

Cancale är en pittoresk liten fiskeby i nordvästra Frankrike. Här är det otroooligt vackert, men akta så du inte bränner dig på nosen, det gjorde jag. Kostcirkeln består här av ost, fisk och vin. Tycker man att mat inte är så huvva viktigt föreslår jag en tur till:


Ventimiglia

Ventimiglia ligger i Ligurien i norra italien. Som jag minns det är det en dammig och grå stad, med väldigt suspekt mat och barska poliser. Dock kan man träffa på folk som gillar dig så mycket att de bjuder dig på denna konstiga mat och avslutar med att ge dig en guldring som minne. Men åååh, så fint. Ge mig en accessoar och jag ger dig mitt hjärta Ventimiglia!!

Så, det var det. I framtiden kommer jag introducera er för Sveriges guldgruva; västerbottens inland. Där möter du så fantastiska saker att hjärtat smälter. Men mer om det sedan.