Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Omarbetat

Karin E Jansson

Gamla söta små fickur kan vara ganska dyra, och dyrt tycker jag inte om. Dessutom känner jag sällan behovet att ha med mig en klocka. Dock är dom ju väldigt fina, vissa av dom. Kan man då hitta en fin gammal trasig klocka, som dragit sin sista suck (tick?), kan man lyckas få den riktigt billigt. Den här gamla fina klockan i silver, grön emalj och guldblommor köpte jag för några kronor. Den hade slutat ticka, och dessutom var urtavlan sprucken. Jag pillade ur urverket, och gick till en guldsmed jag blivit tjenis med, och han satte dit en ögla för en kedja gratis! Nu är den gamla klockan ett roligt halssmycke som fungerar som ett litet tittskåp. Jag har stoppat i en tokig bild på mig själv och en liten liten bok, med bilder på roliga djur.