Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

no one can ever touch the glory of Yngwie

Karin E JanssonAtt ta två komponenter, som i sig självt är fantastiska, och sedan blanda dessa är inte alltid lyckat. Bach och elgitarr? Detta problem lyckas Yngwie J Malmsteen alltid nästla sig förbi. Vad är det egentligen som skapar Yngwies storhet? Ja, var ska vi börja? Yngwie kan egentligen sammanfattas självförtroende. Han är så vansinnigt bra, och han vet det. Och då, på något magiskt sätt, växer han och blir ännu bättre. Låt mig illustrera detta med blicken:
När Yngwie spelat klart sitt solo höjer han alltid på ögonbrynen, plutar med läpparna, och ger publiken en blick som säger "Eller hur?". Jag smälter som en isbit. För mycket med Yngwie är egentligen så fel. Men hans flinka fingrar och välkomponerade hits ger honom rätten att bära kråsskjorta och rassliga accessoarer, ja, kanske till och med hota med att "unleash the fuckin fury". Och det fina ligger då i att han väljer att fortsätta stapla glittriga ringar på sina fingrar, även om det skulle dra ner hastigheten över strängarna.


Yngwie Malmsteen är Yin och Yang.