Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Nähä..

Karin E Jansson

Sjukt dålig stil av vädergudarna. I min nya gula kavajack huttrar jag så tänderna skallrar. Så jag såg inget annat val än att göra ytterligare en investering på jackfronten. Nu blev det en redig kokong-jacka i våfflat tyg från asos. Vi får se nästa vecka när den dimper ner i brevlådan om jag blir nöjd eller om jag skickar tillbaka den och gör slut med konceptet jacka en gång för alla.