Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Krax

Karin E Jansson

När jag vaknade i morse var halsen rosslig och näsan snuvig. Jobbar bara förmiddag idag, sedan efter den inbokade lunchdejten åker jag hem och låter mig bäddas ner i soffan. Har jag då tur har Snake laddat ner favoritserierna; Project Runway, Shear Genius och Extreme Fishing (!). Och så vet jag att i frysen ligger en burk Häagen-Dazs Pralines & Cream. Mest troligt kommer katterna komma och trampa på mig med sina små tassar; lyxmassage. Utifrån dessa förutsättningar är jag frisk imorgon.