Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Kärleken till Sirpa

Karin E Jansson


Jag har ett barn, hon är till 20% min. Så fungerar det när ens tvillingsyster får barn, hon får 40%, hennes sambo får 40% och jag, tvillingsystern, får 20%. Tro mig, jag har gått Naturvetenskaplig linje, så jag vet hur genetik och procentsatser fungerar...
Sirpa får min kropp att jubla, hennes små knubbiga armar, mjuka kinder och bestämda blick fyller min mage med sockerdricka. Ibland stannar hon upp när vi leker monster. Moster säger hon, och så tittar hon på mig en stund med allvarliga ögon. Sedan lägger hon sin lilla hand på min kind och lägger sitt huvud på min axel. Sen är jakten igång igen. Jag är alltid monstret som kryper runt köket och morrar. Och hon tjuter av skratt, springer med små snabba steg och kikar fram bakom hörnet.
Jag, som är rädd för så mycket, är orädd när det gäller Sirpa. Jag gör vad som helst för henne.