Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Garbage Pail Kids

Karin E Jansson

Det som gällde på 80-talet var Garbage Pail Kids. I mina ögon är dom fortfarande lika roliga, om inte ännu roligare. Framför allt kan jag hantera dom bättre idag. Som barn kunde jag gråta över hur söt Oliver Twisted var och bli arg på Barfin' Barbara för hon var så äcklig. Nu är min relation till dem (ja, jag vet att de är pappers-kort) sundare. Här är tre som representerar mig bra:

Sara Slime är söt och har morotsrött hår, precis som jag!! Och precis sådär känner jag mig på en varm sommardag, värme får mig att vilja falla ihop i en sladdrig hög.

Ancient Annie är en gullig russin-gumma, precis som jag!! Hon/jag uppskattar gulliga djur, pärlhalsband och diamanter.

Brainy Brian är smart och bedårande, precis som jag!! Vi har båda tvångstankar att öppna saker för att kolla hur de ser ut inuti. Som en riktig vetenskapskvinna eller seriemördare. I detta fall vetenskapskvinna.