Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Alla är vi kycklingar

Karin E Jansson

Dagen började med en lång sovmorgon. Jag drömde att jag var bakgrundssångerska till Lady Gaga. Min roll var att agera kerub, jag hissades upp i taket och sjöng med spröd stämma. Needless to say vaknade jag nöjd.

Såklart blev ögonlocken gula idag (EM Butterfly Kisses). Vi ska snart promenera till mina föräldar, där hela familjen sammanstrålar för påskfirande. Och ikväll beger vi oss till Skrytmorsan och Skrytfarsan för äventyrsfilm, sviiiiit!