Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Ursäkta, du har nåt i håret...

Karin E Jansson

Jag gillar handarbete, jag ÄLSKAR handarbete, jag vill ge handarbete en PUSS.. på handen! (för att nästan citera den briljanta dokumentären Bomber och Granater, Knivar och Gafflar). Jag har alltid flera projekt på gång, smyger iväg till garnaffären på lunchen, klappar de mjuka garnerna och väljer ut de bästa färgerna på broderigarn. I Karins konstgrepp kommer jag kontinuerligt försöka briljera med mina skapelser. Det är en anledning till skapandet; att visa vad jag kan. För jag är duktig, jag kan tyda de svåraste mönster och hantera de tunnaste spindelvävsgarner. En annan anledning till skapandet är den meditativa. Att stänga av tv:n, lyssna till bra musik och helt och hållet gå in i avig, räta, avig, omslag, räta. Det blir som ett mantra. Den tredje anledning till skapandet är slutresultatet. Oftast skapar jag åt andra. En Peter Forsberg-kudde, broderad i tusentals små stygn för att visa att jag vet att du älskar Peter Forsberg och jag älskar dig, en likadan mössa som min, för att visa att visst hör vi två ihop?, en mössa som visar att jag har förstått exakt vilken gulfärg det är du gillar. Kärleksgåvor!