Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

HEJ JAG ÄR EN KROPP ÄRE NÅ BRA PÅ TV VA VA?

Karin E JanssonJag vet att min kropp är ett statement, i alla fall när den tar sig friheter, som att tex vara med på bild, ta plats och inte dölja sig. Jag gillar det inte. Jag gillar att min blotta skepnad kan peppa andra att ge fan i vad veckotidningarna och modeindustrin säger, men till syvende och sist vill min kropp bara vara, den vill inte säga annat än HEJ JAG ÄR EN KROPP ÄRE NÅ BRA PÅ TV VA VA? Samtidigt som vithet är en norm, och som synliga funktionsvariationer aktivt väljs bort från de vackra bilderna i de glossiga magasinen. Det är en sorts människa som hyllas, när vi finns i förti miljoner varianter.

Igår snubblade jag in på en hypad och cool fotograf-snubbes instagram. Mycket tattoos, stereotyp snygghet och ENBART SMALA MÄNNISKOR. Inte en enda tjockis. Det tog en stund innan jag insåg det. Så då tog jag den här bilden och la upp på min egen instagram.

När ögat bara fått se smalhet i tidningar och TV-serier, så händer det något när bilderna blandas ut. Till slut blir det inte så jävla märkvärdigt att lår, rumpor och magar kommer i alla storlekar.

HEJ JAG ÄR EN KROPP ÄRE NÅ BRA PÅ TV VA VA?


HERRE GUD

Karin E JanssonIbland tänker jag att jag är härlig på Allers-aktigt sätt, och det slår över mig som en svallvåg av funktionell inredning och sticklingar av tomat och basilika. Som spalten Barn säger gulliga saker, eller som ett smart husmorstips. Och då får jag panik och klättrar upp på en stor sten och dyrkar döden eller häller ut kaffet på golvet. Sen torkar jag upp kaffet, och ordningen är återställd, för stunden. Att vara människa är ingen enkel match. HERRE GUD.

Mmm, chips...

Dans, våroffer och fri lek

Karin E Jansson


Igår hade Sirpa dansavslutning.Det innebar att familj fick följa med och se på.De skuttade och flaxade.Och snurrade.Som organiserad lek.De verkar ha roligt, tack och lov.Jag dansade ju i många år, balett och fridans. Det var roligt, men också ångestfyllt. Ju längre jag höll på desto mer prestationsångest fick jag. Sen slutade jag.Hoppas Sirpa slutar när det är dags.Det finns ju så mycket annat som är roligt, utan prestationskrav. Som att åka ut till stugan och leka pizzeria som folk ringer fel till. Så det gjorde vi efter dansen. Samuel åkte på att installera routern, haha!Vi hade laglös dans på gräsmattan.Och tände rökbomber!Det blev som en offerrit!Bandfoto!Inomhus erbjöds det brasa och mums mums.Offerrit tar på krafterna.Men snart var vi igång igen.Cirkus! Fri lek!


Första maj med dumplings och folk och sånt där.

Karin E Jansson


Första maj! En dag värd att gå utomhus.Vi mötte upp toppenfolk i parken.Ja, hela barnklanen Resare var där!De båda papporna var på egna äventyr, dålig stil!! Tur att de har ungar som håller fanan högt!Vi går med enad vänster varje år.Livsglädje!Och livsilska!Sen fick Samuel akut blodsockerfall.Och vi uppsökte Eastern Teahouse, tips, mycket bra ställe!Stekta dumplings!Och på väg hem plockade vi upp efterrätt på kiosken, obs ej snattade vi betalde för oss!Sen blev vi pensionärer och gick hem och drack kaffe och lade oss och sov en stund. Men när vi ändå var igång med umgänge beslutade vi att fortsätta på samma spår.Och snubblade över gatan hem till Isac och Bettina.Sen dök Mia, Effe och Fjeji upp, och vi gjorde sånt man gör när man umgås. Kollade mobilerna.Färgade hår. Observera hur min färdighet för hårbottensmassage resulterar i drogögon mitt i ansiktet, jodå!Det stickades lite.Och klappades katt.Och inmundigades TIRAMISU, hello! Mycket bra första maj! Heja!!


En tämligen ordinär valborg

Karin E Jansson

Vi inledde valborg med en romantisk picnic, dvs körde ut i skogen och åt Subway-mackor i bilen samtidigt som vi kollade våra mobiler. Denna intressanta komposition hamnade på Samuels instagram. En vägbom är internationellt språk för Kom och kolla här finns nåt skitintressant, så vi steg till slut ur bilen.


Vandrade en bit och fann:
1. Ett enormt grustag
2. En skitlång pinne


3. Coola cementrör


4. Ett ormbo av slangar


5. En trädkyrkogård. :´(


Ett bloss för de döda träden, hurra!!


Sen åkte vi vidare och hamnade till slut i byn. Isen har gått, men vi badade inte.


Mina föräldrar var ditbjudna på middag, och vi likaså. Mmmm, middag...


Glass och bär, bland annat.


Sen blev klockan halv åtta och vi klädde på oss alla kläder vi äger för att vandra till majbrasan.


Jag tog 60 000 bilder på röken.


Och en på elden.


Sen blev ungdomarna i sällskapet (vi) less på vildmarken och åkte tillbaka in till stan.


Stannade till hos Effe och Mia. Hittade en snygg fjäder på gården, men tog inte hem den.


Kaffe och snus.


Och katt och film. Hurra hurra hurra!!