söndag 30 mars 2014

Vilket firande!


Idag begav vi oss in till stan för att fira Bobo som fyllt år!Megazone!Vi hade bokat in oss på Fortet!Det började bra.Men eskalerade snabbt till helt jävla livsfarligt.Vi testade biljard istället, men det visade sig ju vara skittråkigt.Glass var däremot jätteroligt!Sen drog hela ekipaget vidare till ytterligare ett lekland!Jag fick en slush! Slush är min favoritmat.Mmm, citron, såklart!De som kände för det aktiverade sig. Samuel tyckte Sven red på tjuren på ett sexigt sätt.Sen testade Samuel och vred kroppen ur led.Då kastade vi in handduken och åkte hem och åt korv istället. Vilket firande!

2 kommentarer:

  1. Det låter som bästa sortens firande om du frågar mig! Jag som inte gillar slush blev faktiskt lite sugen att testa den med citronsmak, det tror jag faktiskt kan funka!

    SvaraRadera
  2. Sjukt gott med slush! Borde finnas överallt.

    SvaraRadera