måndag 17 juni 2013

Hallå knäppgökarJag går ju gradvis över från kommersiellt till TRUE, ja jag unnar mig det. Och fatta då chocken när det framgår att ni är lika mycket knäppgök som jag är! Solglasögonen med tänder har sålt slut så fort jag har fyllt på i webshopen! Nu inväntar jag en ny laddning tänder från det nedlagda ålderdomshemmet (obs skämt, eller?), och vill man förhandsbeställa går det finfint! Maila: karin.elisabet.jansson@gmail.com

4 kommentarer:

 1. Kan du inte be dina läsare att skicka in bilder på sig själva med solglasögonen på? Jag vill se knäppgökar. Jag tycker om knäppgökar.

  (En annan idé- "put a lipstick on it - didnt work - Put solglasögon med tänder on it - working it" )

  SvaraRadera
 2. Åh jag känner på mig att vi är en helt oupptäckt och utsvulten marknad av knäppgökar som bara längtar efter att du ska förgylla vår tillvaro kära Carin!

  SvaraRadera
 3. Kommer det fler av solglasögen med inbyggda tårar? Vill så gärna ha dem men var inte snabb nog!

  SvaraRadera