onsdag 19 december 2012

Då vet manNär man sitter där och flätar hästhåret och hukar sig över skalbaggarna för att se varenda liten strass-sten, och tårarna börjar rulla nerför kinderna, av lycka. Då. Då vet man att man hittat rätt.

En förälskelse som blev en kärlek som blev jag. I blodet som rusar simmar det små baggar, och det gnistrar av strass. Jag har hittat rätt.


33 kommentarer:

 1. oj, vad häftigt! att känna att man har hittat så rätt. och att du har lyckats lägga en grund som gör det möjligt att fortsätta. så roligt för dig, och inspirerande för oss andra.

  SvaraRadera
 2. fantastiskt att läsa, Karin!! jag blir så glad för din skull. och du ger inspiration...så vill jag också känna på jobbet.

  SvaraRadera
 3. Rackarns vad fin känsla! Woho! :D

  SvaraRadera
 4. Åh! Låter fantastiskt härligt! Måste vara en av de bästa känslorna. Hurra! :-)

  SvaraRadera
 5. Happy for you!
  Jag har förresten länge tänkt att skicka dig en bild på hur två av dina konstberk tar sig ut på vår vardagsrumsvägg. Marilyn och Julie trivs bra där, över vår hängmatta =) Jag ska bara få ändan ur röven och göra det. Eller om jag ska försöka får röven ur ändan? Svårt det där.. Avvaktar lite till medan jag funderar på detta. Kram och GOD JUL /Monna

  SvaraRadera
 6. Åh så fantastiskt! Jag hoppas att hitta något jag kan känna så starkt för.
  Kram!

  SvaraRadera
 7. Vilken bra känsla det måste vara :D

  SvaraRadera
 8. Du är en sann inspirationskälla! Tack.

  SvaraRadera
 9. Fan vad fint! :D Blir så glad för din skull, Karin <3

  SvaraRadera
 10. Hipp hurra för det! Du är grym :)

  SvaraRadera
 11. Hurra! Jag känner precis samma sak för tecknandet, underbart att veta att man är helt rätt :)

  SvaraRadera
 12. Hejsan Karin, Jag tycker du är så tok skön kvinna. En av de kulaste männskor på datorn. Ha det gott från Elin Lundqvist Burlin i Skellefteå. Å God Jul.

  SvaraRadera
 13. Grymma du, jättehärligt!!!

  SvaraRadera
 14. http://pinterest.com/alexischristie2/i-want-this/?e_t=2b07d233dc774e8e894e4adade1c7504&e_t_s=board_teaser&utm_source=sendgrid.com&utm_medium=email&utm_campaign=activity_aggregation - ein på pintrest har eit bilete av snygg-jocke midt blandt masse Channing Tatum. Gøy!

  SvaraRadera
 15. Åh! Jag är fortfarande på min jakt för att hitta det dära. Men har ett jobb som tar all min energi, kreativitet och lust. Vet att det inte kommer att hålla och att jag måste bryta trenden. Jag älskar precis som du att pyssla, skapa saker, fota, skriva, observera allt som händer runt omkring. Längtar innerligt till den dagen jag kan titta tillbaka på den här perioden och små le litegrann. Såklart måste jag kämpa för att komma dit jag vill, och en början är att bli inspirerad av dig och din blogg. För du är så jävla bra!

  God jul och allt det där!

  mvh Erika

  SvaraRadera
 16. Åh, vad jag längtar efter den känslan - och modet att följa den! Läsandet av din blogg är något av ett steg för att själv våga. Men att läsa och leva är som bekant en bit ifrån varandra. :-\

  SvaraRadera
 17. Så underbart! Du är grym, men det vet du ju redan!

  SvaraRadera
 18. önskar jag kände så också.. men glad för att du gör det :)

  SvaraRadera
 19. Snubblade som av en händelse på din fantastiska blogg! Åh! Mera Åh! Och så lite fniss på det.

  Du är grym och så även din konst. Kommer beställa så fort hyran är betald och julklappspengarna inne på kontot. Kram, o du talangfulle

  SvaraRadera
 20. Härlig känsla. Grattis! :D

  SvaraRadera
 21. http://www.gp.se/sport/1.1172704-vm-maskot-snart-utrotad

  HAR DU SÄTT DETTA KARIN!!!!

  SvaraRadera
 22. Karin, hur länge ska du hålla oss på sträckbänken? Jag längtar något brutalt till nästa inlägg, har kollat flera gånger om dagen flera dagar i rad. Karin, du är grym! God jul! Martina

  SvaraRadera
 23. God Jul fina,fina Karin.

  SvaraRadera