tisdag 1 maj 2012

Stackars lilla Karin


Jag har fått nackspärr, har mensvärk, har inte lämnat in min deklaration, och blev smygfotat i morse. Tydligen sover jag på bilden, med mobilen i högsta hand. Kanske med en intention att skicka iväg ett nödrop.

Snälla kung, Skatteverk och moderater, jag ber om nåd och istället för elände, deklaration och nackspärr - belgisk jättekanin, en synth och tårta med marsipan.
Mvh.
Karin Enhörning Jansson14 kommentarer:

 1. Ahhh höjden av oflyt. Jag får stå ut med 2 pigga ungar och förlite sömn för mamman. inte ens i närheten. Jag röstar på att fixa deklarationen och sen sova vidare. De blir så griniga om man missar inlämningen. Kram på dig

  SvaraRadera
 2. Nååååwwww, lelle gomman! Jag skickar lite mental marsipan till dig, okej? <3

  SvaraRadera
 3. Jag har haft en belgisk jättekanin. Den bet mig hela tiden.

  SvaraRadera
 4. Åh Nej! Stackars!
  Å andra sidan har du sjukt snygga sängkläder och ser dessutom ut som min barndomsidol Anne på Grönkulla. Alltid något. Ja, för mig iallafall.
  Muntra upp dig med en prinsesstårta från ICAs frysdisk! De är ju faktiskt jättegoda, t.o.m innan de har tinat. Tillsammans med mycket kaffe så att värktabletten verkar snabbare.
  Get well soon.

  SvaraRadera
 5. Stackars tulle tulle liten, otur har hon jämt vår Karin. Tulle liten tulle nu, skrämmer vi det onda - BU!

  Borta?

  SvaraRadera
 6. Du är en smula underbar. En stor smula, faktiskt.

  SvaraRadera
 7. http://www.youtube.com/watch?v=gl04CmqlL50
  Du må bli bra igjen!

  SvaraRadera
 8. ajdå...och det där med deklaration,, blä. vet att jag borde göra min själv på nåt sätt, men jag får hjälp och det är lyx. Blanketter å sånt där fyllaiande är bland det värsta jag vet samt nackspärr och mensvärk. Krya på dig!

  SvaraRadera
 9. Nackspärr är elakt. Har du kanske inte öppnat dina dörrar pa rätt sätt och utsatt kroppen för stress? Här knappt tva minuter finsk instruktionsvideo: http://youtu.be/Wof0xPUmW38 (klicka pa cc i nedre högra hörnet av filmrutan sa far du engelsk text)

  SvaraRadera
 10. Hugaligen! Hoppas att det känns bättre såhär framåt kvällningen. Himla roligt att hälsa på dig/er igår, och tack för tipset om den belgiska jättekaninen. Vi gick och kollade in den, men jag vågade inte klappa genom gallret pga varningsskylten. De där tänderna vill man inte ha i fingret!

  SvaraRadera
 11. Oj! Jag hoppas du får allt du önskar. Nu blev jag påmind om deklarationen oxå - den hade helt försvunnit ur min värld, den hör till måndagsvärlden som jag varken tycker om eller har tid med.

  SvaraRadera
 12. Ånej. Jag skrev en jätterolig, jättesnäll kommentar här förut. Men den sparades inte? Den var skitkul! Verkligen. Och så har jag glömt den...

  SvaraRadera
 13. Deklartionen är ett hemskt påfund, värre än ormar i toaletten (som faktiskt finns, men min man säger att jag är löjlig). Hoppas du får jättekaninen i posten av staten nästa år, själv vill jag ha ett gäng taxvalpar då de är supergulliga, och roliga små korvar.

  SvaraRadera