söndag 6 maj 2012

Söndagsutflykt


Långsam söndag, jaaaa!Först åkte vi till byn. Den här hunden hatar mig, jo det är sant!!Sen vidare till Bygdsiljum. Samuel moster har tagit över ett matställe där.Grönsaksbörgare och pömmes.En snabbis Rumble. Åh vad jag älskar Rumle! (id: konstgreppet)I huset bredvid finns ett övergivet bageri. Bland drivor av mazarinformar, vispar och andra don fick vi gå lös och rota.Jag hittade en pastellblå Kockum-gryta. Och jag som lagar mat så ofta, ehrm.. Nej, jag får väl ha den till kattbadkar eller nåt.Och så rafsade jag ihop en bukett påfågelfjädrar. Till framtida projekt.Och så åkte vi hem!


8 kommentarer:

 1. jondig kallar jag mig och jag har bjudit in dig till en match.

  SvaraRadera
 2. Du är grym på Rumble. Tror jag förlorat alla gånger mot dig...men jag blir bättre och bättre...;-)

  SvaraRadera
 3. måste öva upp mig på rumble, har blivit kass på senaste men jag bjuder in dig! /shesflying

  SvaraRadera
 4. Du är så jäkla snögg Karin! ;)

  SvaraRadera
 5. Och rolig! :D

  SvaraRadera
 6. Åh, de där grytorna är kanon!! Jag har en ljusgul och sambon en likadan men bautastor. Det bästa att laga mat i, men jobbiga att diska.

  Vilken spänning att rota runt i ett bageri sådär, tror jag skulle få gåshud av förväntan! :)

  SvaraRadera
 7. En sån pastellblå gryta köpte jag inte på en loppis en gång och vad jag ångrar mig.

  Jag heter Lindslay och har bjudit in dig till en match i Rumble.

  SvaraRadera