söndag 27 maj 2012

Och en insikt

Jag måste köpa solhatt. Denna lösning är bara funktionell så länge Samuel inte behöver sin tshirt.

Vart köper man solhatt? Solhattsaffären?

12 kommentarer:

 1. Tro det eller ej! Plantagen har schyssta stråhattar.
  /Amanda

  SvaraRadera
 2. Åhlens? Men altså, eg trur at du kan fikse ein heilt sjølv.

  SvaraRadera
 3. Gardencentra, lindex, åhlens t.o.m H&M kan du nog hitta någon schysst hatt på!

  SvaraRadera
 4. Jag har MASSOR av solhattar. De flesta från me&i. Men annars finns det nog lite överallt, som i de butiker du redan fått tips om :-)

  SvaraRadera
 5. du skulle nog passa i stråhatt.. finns på H&M, såg jag i deras webbshopp iaf.

  SvaraRadera
 6. Ska kolla upp, tack för alla tips!

  SvaraRadera
 7. Det verkar vara solhattens år i år. Har sett på monki också.

  SvaraRadera
 8. Vill du gå all in, vilket jag förstår att du såklart vill, så tycker jag du ska köpa en dyr hatt på hattbutik. Varför inte den lilla fashionabla HattNytt på Nygatan här i Örnsköldsvik? Dyra fina hattar på rad och dessutom ingår utmärkt service och smakråd av den fina lilla damen som äger, och har ägt butiken i närmare hundra år.
  Jag är inne på hatt nummer två från denna butik. Värt varenda spänn, typ.

  SvaraRadera
 9. jeg eier 3-2 fra asos. en fra mama

  SvaraRadera
 10. Jag hittade min på Carrefour i Paris, alltså i vanliga mataffären. Föga glammigt kanske, men en gööörhärlig hatt. Tänker bo i den i sommar och har redan boat in mig i den. Stor och fet mad ståltråd i brättet så man kan forma den efter dagens tycke. Paris är ju kul också =)
  Martina

  SvaraRadera
 11. Jag köpte min på San Diego Zoo i ren solpanik. Kanske inte helt ekonomiskt hållbart.

  SvaraRadera