tisdag 22 maj 2012

mitt bokkontraktHÄJJ!
Nu sitter jag i en bil på väg till en annan stad. Med vad i hela friden ska det vara bra för? Vad ska du göra där Karin? undrar du. Skriva bokkontrakt? Medverka i en rolig sketch? Köpa ett utrotningshotat djur? Ja, allt låter rimligt, men nej, jag ska på personaldagar. Dvs prassla med papper, tycka lite, dricka kaffe, och sedan balla ur av isolering på hotellrum. Det blir spännande att se hur det sistnämnda tar sig uttryck. Hotellrum är ju faktiskt så nära svarta hål som vi vanliga dödliga kommer.

SLUT PÅ INFORMATION

7 kommentarer:

 1. Tack för att du finns, för mig är du en STOR inspirationskälla! Blir antingen alldeled till mig när jag läser dina inlägg, eller djupt besviken och förbannad (men det är bara då dina bilder är svårflörtade och vägrar dyka upp på min skärm ;)).

  Du är bäst!

  p.s., du är min favoritEnhörning

  SvaraRadera
 2. Live long and prosper!

  SvaraRadera
 3. Hoppas det finns Wifi så ska jag utmana dig på Rumble...(fast du vinner alltid )

  SvaraRadera
 4. Här får du en bälta-gif att trösta dig med i det svarta hålet...

  http://25.media.tumblr.com/tumblr_m447mrJjKn1qze5g2o1_500.gif

  SvaraRadera
 5. Jag skulle gärna ta in på ett hotellrum och sova ett dygn!

  SvaraRadera
 6. Skit också. Om någon borde få ett fett bokkontrakt så är det du. Och det kommer du att få. Vänta bara så får du se. Jag känner det på mig.

  SvaraRadera
 7. Underbar liknelse mellan svarta hål och hotellrum. Ha en bra dag!

  SvaraRadera