måndag 14 maj 2012

Mäh!

Måndag alltså. Vad är det frågan om? Jag har börjat på flera smarta blogginlägg, men varje gång har det slutat med att jag hånar hipster-mössan. Och eftersom jag inte håller på med sånt (håna folk alltså, hipstermössa skulle jag aldrig hålla på med, herregud!), så blev det bara yta idag.


Bilden ovan illustrerar alltså hur jag ser ut när jag flörtar. Hej, vill du ligga? Va? Nej det är inte stroke, det är sexighet. Mäh!

7 kommentarer:

 1. "Nej det är inte stroke, det är sexighet" Haha! Jag bara älskar din humor. Är hemma och sjuk. Nerbäddad i soffan utan ork, men skrattar högt för mig själv när jag läste det här inlägget. Jag blev nog med ens lite friskare. Puss på dig!

  SvaraRadera
 2. Alltså hahaha, Karin vad du är underbar!

  SvaraRadera
 3. Hipstermössa fik jag bildgoogla. Så hipp är jag. Idag lagar jag svensk ärtsoppa till mina sydslaviska svärföräldrar och tänkte leta tillbehörsinspiration på nätet. Det går jättedåligt, men jag fick i alla fall förfasa mig/gråtskratta åt de mest chockerande 70-talsrecepten http://denbrunamaten.se/etikett/soppor-med-tillbehor/. Blöööö.

  SvaraRadera
 4. Åh, du är så jävla inspirerande. Och sund. Du verkar vara en väldigt sund människa. Heja dig!

  SvaraRadera