söndag 20 maj 2012

Karinlicious

Inatt låg jag och snurrade, kunde inte sova. Slog upp min laptop, och tänkte att jag kanske skulle handla lite nya kläder inför sommaren. And that I did. Och idag när jag vaknade, och gick igenom mina investeringar så framträdde temat, tydligt påverkat av nya favoritserien - Jerseylicious. Det här blev det:1. Blå glittrig klänning, ASOS.
2. Jerseyklänning, Dorothy Perkins.
3. Svart klänning med fåglar, Dorothy Perkins.
4. Spots & Animal print klänning, John Zack (ASOS).
5. Armand, Dorothy Perkins.
6. Guldglittrig kjol, ASOS.
7. Digital armbandsklocka, ebay.
8. Örhängen med fjäll och strass, ASOS.
9. Hårbollar i guld, ASOS.
10. Ehrm.. Strassklor, ebay.

3 kommentarer:

  1. Klänning nummer ett där var ju TOKSNYGG!

    SvaraRadera
  2. Har tyvärr varit lite för upptagen några dagar för att läsa din blogg. Såg vad du skrivit om hår. Jag har ett par örhängen gjorda av min mammas hår och de är jättefina! Det är en hårkulla i dalarna som gjort dem. Så kör på med hår-projektet, tycker jag.

    SvaraRadera
  3. wow, klorna var helt underbara!

    SvaraRadera