tisdag 8 maj 2012

Dagens!Kolla! Jag har färg på mig! Samuel blev så chockad när han såg mig att han lovade att vi ska diskutera färgers relativitet ikväll, jihoo! Hursomhelst, detta förtjänar en dagens!

Kofta i siden och viskos, Banana Republic.
Linne, H&M.
Kjol, Etsy.
Korallhalsband, vintage.
Skalbaggebrosch, Karins Konstgrepp.
Humör: Gnölig
Frukost: fil med müsli (jo, det är sant!)
Musik: Min hemliga låtlista For those about to rock. (visst hittade ni den?)
Djur: bjärven är ju i ropet, annars Chupacabra.
Utrop: MEN HALLÅ!!!7 kommentarer:

 1. men du är väl färg hela du herre min tid jag tycker du känns som en färgsprakande fyrverkeriupplevelse allt som oftast och sen tänker jag att kan det vara så att det är själen jag sett? WTF, nu måste jag scrolla runt och kolla vad du har på dig om dagarna människa? Har du inte den där vackra tyllklänningen till exempel, typ varje dag...har jag missat nåt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har ingen själ. OBS SKÄMT (eller?)

   Radera
 2. nu har jag scrollat...och du hade ett ljust randigt lakan på dig när du låg o sov...det var väl typ färglatt? Annars var det ju svart. fint att det inte uppfattas så och sen vill jag bara säga att jag såg ditt inlägg nu om att åka hem till vanliga människor och fota deras hem för kakor...Dörren är öppen. Kom hit!

  SvaraRadera
 3. Nej, jag hittade ingen låtlista. Och nu kände jag mig ännu mer som en galning över att sitta och stirra på ett blankt blogginlägg. Undrandes över vad jag missat!

  Och fin som snus i grönt är du!

  SvaraRadera
 4. Grönt är det snyggaste! Älskar det!

  SvaraRadera