måndag 21 maj 2012

built-in to advantage


Lägger man ihop blögg, Instagram och 80% av allt som visas på TV-kanaler med reklam får man en komplett bild av mitt liv. Här är Intagramets del!Jag har tagit tidernas snyggaste bild. Den ska jag skicka in till valfri tidning och vinna två trisslotter. Lotterna ska jag skrapa, med stark övertygelse om att jag kommer vinna 25000:- i månaden i 25 år, men jag kommer inte ens vinna 25:-. VA FASIKEN!Jag har jobbat avslappnat och obehindrat.Har ändå fått livskris. Det får jag dagligen.Med små medel blir jag alltid glad igen.Veckans instrument blev flöjt. Ledde till uttalandet, du, jag går in på toan och spelar flöjt.Jag har fått fras på posten.Jag har varit utomhus. Jag försöker vara det åtminstone en dag i veckan. (söndagar visas ändå mest repriser).Min kille har också varit utomhus.Jocke hälsade på.Och jag hälsade på Gurra.Jag har ätit varierat, inte.Hej "då"..........

6 kommentarer:

 1. Gaah, kattbilden på slutet. Jag dör lite.

  SvaraRadera
 2. Öh! Var i Umeå hittar man sådana där coola glajjer?

  SvaraRadera
 3. karin!

  på bloggen där jag medverkar gör vi fittspaningar:
  http://fittforfight.wordpress.com/category/fittor-pa-stan/

  jag blev ju himla intresserad av limelight space-fitta-bilden!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är den bra! Det är en gammal reklambroschyr jag hittade på ebay, auktionen är avslutad, men jag hann sparade ner den där bilden. Ta den gärna! Space-fittan bör spridas!

   Radera
 4. Takk for at du blogger! En fin blogg er et eksempel på små medel mot mine akutte livskriser. <3

  SvaraRadera