tisdag 29 maj 2012

Annars då? En veckoanalys i poäng.


Jovars, jag har hunnit åka på jobbresa. Jobbresan låg på 6 poäng av 10  fram tills dess jag hittade den här drickfontänen, då den totala upplevelsen sjönk till 3 av 10.Jag har omgärdats av konstformen Kinatecken. 0 av 10. Lille-Prins har illustrerat känslan av 0 av 10, och den prestationen ger jag 10 av 10.Jag har lagt grunden för två nya trender: strassklor och slöja. Klorna visade sig vara rätt handikappande, 5 av 10, men slöjan knep några fler poäng; 7 av 10.Jag har köpt en guldväska, som enbart i storlek generar 10 av 10. Jag har också köpt 128 tänder. De får också 10 av 10, eller i detta fall 128 av 128. Konsumtion innebär som regel höga poäng.Jag och min kille har varit på dejt. Luftbasen och killen ger jag 10 av 10, men skaldjursgrytan förtjänade bara 3 av 10.

Totalt sett:
Nöjdhet: 76%.
Ett starkt VG.
Bra jobbat Karin plus omgivning!

11 kommentarer:

 1. Jag vill också ha strassklor och slöja! Nu jävlar blir det ume!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men så passande! Jag och min syster pratade om dig idag, och vi båda tyckte att det var rackarns att du inte bodde här. Så komsi komsi!

   Radera
 2. Men nej! ÄR det där en drickfontän?! Duchamp-igt på ett äckligt sätt.

  SvaraRadera
 3. Starkt jobbat, snyggt byggt!

  SvaraRadera
 4. Jag gillar verkligen tanken på att någon hade 128 tänder till övers!

  SvaraRadera
 5. Låter fantastiskt mysigt! Gillar att katten ser ut som en kinesisk drake också, du vet i formen. Såna där som folk tatuerar in!

  SvaraRadera
 6. Du Karin, eftersom du säljer smycken antar jag att du är i ständig brist av just detta, därför tänkte jag tipsa om den här katten:
  http://www.etsy.com/listing/94676531/vintage-ab-rhinestone-cat-kitty-kitten
  Om du var en katt...

  SvaraRadera
 7. Som vanligt är Lille prinsen min klara favorit! Men tänderna Karin, tänderna!

  SvaraRadera