tisdag 8 maj 2012

100% rimlig macka


Många har hört av sig, i fantasin, och vill att jag tipsar om en 100% rimlig macka. Jamenvisst! Du behöver: bröd.Och svamp.Stek svampen ihop med lök.Häll på matlagningsgrädde och kasta i (eller placera varsamt) en buljongtärning.Applicera (?) en näve riven parmesan.Lägg svampstuvningen på brödet, och hyvla på ost.In i ugnen, ät och gråt av glädje, eller om du bränt dig på tungan - av smärta.
Bon papparat!

12 kommentarer:

 1. Alldeles innan lunch också! Här sitter jag och är vrålhungrig och vill inget annat ha än en rimlig macka...

  SvaraRadera
 2. Tack för denna orimligt lockandee macka! Min man är på anställningsintervju och nu vet jag ju vad han ska få om det gick bra. Eller om det gick dåligt också såklart.

  SvaraRadera
 3. Jo, jag skulle nog gråta av glädje av den mackan. M-hm.

  SvaraRadera
 4. Men shit vad gott det ser ut. Nu måste jag ombestämma middagen känner jag. Tack.

  SvaraRadera
 5. Jag gråter nästan nu av att bara titta på dina bilder! Svampstuvning är en favorit! Och smält ost är aldrig fel heller. ~ Sara

  SvaraRadera
 6. Mackor som i själva verket är mat på bröd är bra. Mackan låter mycket rimlig.

  SvaraRadera
 7. Nåt för dig!

  http://blog.candy.com/tag/kristen-cumings/

  SvaraRadera
 8. Men DUUU (på dalmål, såklart) vad göttit det där ser ut. Tack för den!

  Ps. Jag tycker du är fin, Karin.

  SvaraRadera
 9. Fy fasen vad gott!!! Och jag som är så sjukt hungrig! En såndär ska jag unna mig snarast!

  SvaraRadera
 10. Vill bara meddela att du nästan gjort en polsk Zapiekanka. Så om du behöver ett nytt namn på den till hundra procent rimliga mackan kan du ju alltid kalla den för typ "Zappe". Då hörs det att den är snabb att göra. Plus att det låter som mat för en superhjälte!

  SvaraRadera