måndag 16 april 2012

VårkollektionenNej, kollektioner blir inaktuella, vintage är alltid gångbart. En laddning nya kläder är på gång, hittills har jag fotat, och så fort jag hinner ska jag mäta och lägga upp i snoppen, förlåt jag menar shoppen. Men nu, nu ska jag sova. Goth natt.

7 kommentarer:

 1. den syrénlila är så himla snygg!
  den skulle sitta fint på min före graviditet och förlossning-snopp.
  nej jag menar kropp.

  SvaraRadera
 2. Vill ha typ alltihop. Fandå.

  SvaraRadera
 3. Hur många freudianer krävs det för att sätta upp en glödlampa?

  Svar:
  Tre stycken, en som skruvar i lampan och två som håller i snoppen. Nej vänta, stegen, STEGEN!!

  SvaraRadera
 4. Snyggheter. Om jag hade mer guldmynt i börsen så skulle jag köpa massor från shoppen! Men va tusan, här finns inte många peningar för tillfället. Så jag tittar bara, säger å så fint och hoppas på en snar inkomst av någe slag.

  SvaraRadera
 5. Galant! Men vad kul om det gick att lägga upp i snoppen!

  SvaraRadera
 6. Meh, efter allt detta snopp-talk läste jag "penisar" istället för "peningar" i Julias kommentar.

  SvaraRadera