onsdag 25 april 2012

Pärlor och svin

Pearls and Swine gör hattar som är helt BANANAS! Här är några av mina favoriter:


Körsbär = bra. Jättestora körsbär = jättebra!Kaninöron i sammet, kanske mer för mysiga hemmakvällar.En liten efterrätt kan också vara en hatt.Väldigt Frida Kahlo!Och så min favorit, glassen!Jag tycker den känns rimlig.

16 kommentarer:

 1. Åh, åh! Jag blir kär! Fy fan va läckert. Den första vill jag åt!

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Var hos ett hattmakare i Midsmmarkransen som hade ett ställe med så fiffigt namn: Hatteljen. Hon gjorde hattar och hårgrejer och hade en hel vägg av trähuvuden/hattmallar vad man nu kallar det. Man kan gå kurs hos henne, 4 ggr och om man redan innan vet hur man håller i nål och tråd så kommer man lyckas få minst en hatt hem! Jag tänkte på dig när jag var där och att du skulle älskat det. Det var inte riktigt lika extravagant som körsbär och glassar, men närapå.

  SvaraRadera
 4. Jag trodde i en bråkdels sekund att den första bilden föreställde dig!!

  SvaraRadera
 5. Jag blev sugen! Funderar på att lägga pannkakorna och sylten på tallriken på huvudet istället.

  SvaraRadera
 6. Haha fantastiska! Men hur sitter de kvar?

  SvaraRadera
 7. Glasshatten är ju fantastisk! Men att sådana företag existerar och går runt, det är fan i mig en gåta.

  SvaraRadera
 8. WOW! Åååh! Den här skulle jag vilja ha: http://www.etsy.com/listing/97632132/glitter-lotus-flower-dragonfly-green?ref=v1_other_1

  SvaraRadera
 9. Ps: Jag tycker glassen ser ut som prickig korv. Vilket ju gör det hela ännu bättre.

  SvaraRadera
 10. oj vad jag trodde att den första bilden var du!

  SvaraRadera
 11. Åh vilka underbara! Tycker du borde börja göra hattar och hårsmycken du med!

  SvaraRadera
 12. Åh vilka fantastiska! TjingPax för den första!!

  SvaraRadera
 13. Rent spontant känns den där första som någonting väldigt burleskt och således vill jag ge den till min vän Fanny. Rent spontant vol.2 så känns kaninöronen väldigt jag. Jag är ju tydligen irriterande som en kaning ganska ofta enligt min kille (inget emot vad han är enligt mig).
  Rent spontant 2.0 så är ju glasstruten den där varje-dag-hatten man länge letat efter. Piffar till vad som helst. VEM som helst.

  SvaraRadera
 14. Du är f a n t a s t i s k !

  SvaraRadera