onsdag 4 april 2012

På (ej) efterfrågan: 10 bilder

Ingen har hört av sig och efterfrågat 10 mobilbilder från senaste veckan, men hade nån gjort det hade detta varit svaret: Javisst kan jag visa 10 mobilbilder från senaste veckan, gu vad gullig du är som frågar!


Jag har åldrats tio år, och har också i mitt tycke officiellt blivit 10 gånger snyggare.Jag har sniffat och sniffat och klappat och gosat.Jag har upplevt en vansinnestårta, med kexchoklad!Jag har gått över till sommarfärgen, Pink Passion.Jag har pyntat mobilen med klistermärken jag fått av Bokkei!Jag har köpt kläder till mig själv.Och till företaget.Jag har stulit ett sudd av jobbet. Det lämnade jag tillbaka dagen därpå.Och har hamnat i livskris. Inte pga av suddet dock.Jag har vilat i soffan, och då gick livskrisen över.

15 kommentarer:

 1. God morgon! 2 saker..
  1.Skulle jag se ut sådär på mitt körkort så skulle jag trycka upp det i allas fejs hela tiden. Så jäkla snygg!
  2. Sen så vill jag gärna veta vad som är i den där tårtan, mums.

  SvaraRadera
  Svar
  1. 1. Nämen äsch oj, eller jag vet!!

   2. Det var en vanlig marängtårta, med maräng, grädde, daim och kexchoklad!

   Radera
  2. :)
   En sån tårta måste jag testa att göra. Kanske får fixa det i helgen helt enkelt. Gott!

   Radera
 2. Haha, jag bloggade också gammalt-nytt körkort nyligen. Jag såg inte bättre ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå, jag såg det, du är HET!!

   Radera
 3. Åh!! En sån kappa vill jag ha! Fast i rött! Var har du köpt den?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är från ASOS, pleated mac hette den. Fast den fanns bara i blått och grönt. Men de hade många andra liknande modeller, kanske du hittar en röd där ändå!

   Radera
 4. Helt underbara små fötter och fantastiska kläder. Läser din blogg vaaaaaarje dag! :) Fick det här ( http://www.bamarang.se/brume-wall-stickers/ ) på min mail o tänkte på dig, främst när jag såg katten. Överhuvudtaget har bamarang mycket som jag tror att du skulle gilla :) Snygga, billiga, nya, roliga grejer!

  Vet inte hur man länkar till länkar här, så du får helt enkelt kopiera den :P

  Ha en kanon dag! Nu är det PÅSK! :)

  SvaraRadera
 5. oooh! Nya klänningen till företaget är ju inget annat än LJUVLIG!

  SvaraRadera
 6. snyggo. roligt med tio bilder!

  SvaraRadera
 7. Fina bilder :-) härligt berättat!

  SvaraRadera
 8. Fina du! Vilka härliga bilder :)

  SvaraRadera
 9. Vackra du! Jag trodde inte att snygga körkortsbilder existerade ens.

  SvaraRadera
 10. Ditt körkort, HETTMA! Tänk om tio år till!
  och vilken tur att klistermärkena kom till användning ^^ Jag har också lyckats ha livskris denna vecka, eller kanske mer dödsångest, är det samma eller helt tvärt om?! Kanske är en sån där ångestvecka just nu helt enkelt då alla ska må lite dåligt?

  SvaraRadera