måndag 9 april 2012

Hat? Nej hatt!

Vissa förespråkar hat, men det tycker jag är dåligt. Jag förespråkar istället hatt. Hatt kan ofta fungera som en metod mot hat. Därför har jag plockat ihop sju olika hattar, för att visa på huvudbonadens storhet!


Photobucket
Det är svårt att inte älska en fjäderskrud som tidigare suttit på en äkta show girl.En rosa sammetshatt, som gränsar till frisyr!!En antik fransk krona, vem skulle inte passa i den?!Kiss my bass.Lite mer diskret, ett fluffigt diadem. Snyggt!!Oerhört tjusig guldhatt.Och min favorit! En hatt med klor!! Med klor!!!

Sluta hata - Börja hatta!


4 kommentarer:

  1. uuu, klohatten, så läskig!

    SvaraRadera
  2. Det är något speciellt med hattar. Har jag alltid tyckt, men dessa var ju något i särklass. Underbara att titta på. Man undrar var du hittat denna undersköna samling.

    SvaraRadera
  3. Vilka snajsiga hattar! Jag och några vänner har startat en tradition, nämligen hattfest! Lagom att ha vid valborg.

    SvaraRadera