onsdag 4 april 2012

den vackra brudenNu har jag gjort det! Nej, inte gift mig, utan köpt en ny datamaskin!! Med tillhörande bildprogram med roliga effekter. Min dyraste investering EVER, men så värt det! För jag har aldrig varit så nöjd i hela mitt liv. Men så är jag ju överlag rätt missnöjd.

MVH/ The Beautiful Bride med ny data

6 kommentarer:

 1. Vad roligt. Jag menar är det något materiellt man ska lägga perngarna på här i världen så är det väl ändå en dator ..! Nu blir jag nyfiken på vad det var för dator du köpte, vill du berätta?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blev trots allt en Sony Vaio även denna gång, men inte en sån där liten fjuttig som sist (som påajjade direkt), utan en större med bättre prestanda. "Prestanda", jag tror att det är positivt.

   Radera
  2. Och just nu känner jag ett styng av uppriktig sorg över en grupp raderade men vansinnigt roliga bloggposter av en god vän. Han skrev så fantastiskt roligt om sin nya bärbara med ofantlig prestanda, men han raderade hela bloggen eftersom han gav sig in i politiken med personval och allt och då ska man vara proper tydligen.

   (Han har en ny. Där kan man läsa att hans parti är bra, hyser duktiga medlemmar och att han själv verkligen gillar dess åsikter. Mindre kul.)

   Radera
 2. Underbart! Vilken fantastisk bild! Det muntrade upp mig.
  Kram Malin

  SvaraRadera
 3. En rolig synonym till datamaskin: universalmaskin! Jag hörde det under en föreläsning i bibliotekshistoria och myntades visst av någon biblioteksgubbe på 70-talet.

  SvaraRadera
 4. Karin: det här tror jag du skulle uppskatta.
  (Om det inte är du som har hittat på det, vilket inte är orimligt).

  http://catbreading.org/

  SvaraRadera