tisdag 3 april 2012

Att bli kändMin spontana reaktion när jag såg denna video var att badkarsmannen var dum i hövve. Typexemplet på att spela allan, och göra dumheter bara för att bli känd och bekräftad. Som att äta en daggmask för att kompisarna hejar på. Eller vara med i Big Brother.

Men så börjar jag fundera över min kompetens att bedöma vad andra människor ser som viktigt och värdefullt. Och hur jag söker bekräftelse, konstant, men på andra sätt. Och jag kan ju bara utgå ifrån mig själv, och dra slutsatsen att jag inte ser ett värde i att äta daggmask, ligga med andra i TV, eller bada i ett badkar på flera hundra meters höjd. Men det är ju jag det.

3 kommentarer:

  1. Jag känner mer att JÄKLAR vad gött det hade vart att bada badkar och samtidigt flyga runt högt där uppe. Ta med lite picknick och bara ha det fint. Ser ju helt fantastiskt ut!

    SvaraRadera