fredag 30 mars 2012

Två filurer på posten


För några dagar sedan fick jag ett stort paket på posten. Ut ur lådan kröp dessa två filurer. En present till Sirpa och lillebror, från MalinLuna Dsign.Idag överlämnades dom. Succé!Du skojar, sa Sirpa när jag meddelade att lillebror skulle få en.Motvilligt lämnades en över.Fast båda två är mina, viskade Sirpa när jag gick.
Tusen tack Malin!!

10 kommentarer:

 1. Skitsöta!
  Båd barn och filur.

  SvaraRadera
 2. Varsågod!! Härligt att se att de blev så väl mottagna!
  Kramar från Malin

  SvaraRadera
  Svar
  1. De är underbara! Tack, och kraaam!!

   Radera
 3. Jag förstår att Sirpa inte ville släppa ifrån sig någon av dom,helt underbara!

  SvaraRadera
 4. Underbara Lunafigurer - underbara barn och underbar moster

  SvaraRadera
 5. Åh så himla söta! Vill ju ha en!

  SvaraRadera
 6. Jättefina! Inte lätt att ge bort en till lillebror som inte ens fattar vad han fått! Förstår hennes tänk! : )

  SvaraRadera