onsdag 28 mars 2012

sura S och flipper


Ny affärsstrategi: konservator. OBS SKÄMT OBSDäremot har jag skaffat en prao-elev för att effektivisera produktionen.Och latare prao har jag aldrig skådat!! Han har belamrat arbetsbordet och ligger bara och gris-snarkar. Som jag minns det slet jag som ett djur (!) under mina prao-veckor.Eller nä just ja, det gjorde jag ju inte alls. Jag åt sura S och spelade flipper. Låt gå.

11 kommentarer:

 1. Trots att din PRAO är lat vet jag ju hur mkt du älskar hen(titta, premiär!) och hens likar. Tycker du ska söka på det här youtubeklippet: CAN'T HUG EVERY CAT -- a song about loving cats. Tjing!

  SvaraRadera
 2. hej finaste Karin. Är lite nyfiken på katterna (som är helt fantastiska) och har tänkt på en sak: Är de innekatter? Har bara haft utekatt förut, men om 5 veckor flyttar två små troll hem till oss, och de ska nog få bo inne, om dina gör det - hur tycker du att det funkar? Fördel / nackdel?

  SvaraRadera
 3. Jag älskar din humor!
  Märta

  SvaraRadera
 4. Du är verkligen toppenrolig! Och din prao verkar nöjd med platsen på ditt företag :)

  SvaraRadera
 5. baha, konservator. makaber humor är väl den bästa.

  SvaraRadera
 6. Äh jag skulle inte banga på en likadan prao, slö men SÖT!

  SvaraRadera
 7. Jag minns när jag praoade i 8:an på OKQ8 grubbe. Det var det tråkigaste jag gjort i mitt liv. Jag minns att jag snattade en marabou chokladkaka 25 g och ett paket Glenn. Cigarettpaketet gav jag bort till några i nian senare.

  SvaraRadera