tisdag 13 mars 2012

Smygreklam

Eftersom jag inte tillhör skaran bloggare som överöses med gåvor och erbjudanden från företag, och eftersom jag gärna vill tillhöra den skaran, så kommer nu ett nytt inslag i Karins Konstgrepp. Jag kallar det smygreklam. Inlägg där jag avslappnat och naturligt berättar om produkter som kan vara av intresse för mina läsare. Ett sätt att visa hur bra Karins Konstgrepp är som plattform för produktplacering.

Hej gullefjun! Idag har jag vaknat, sminkat mig, gått till jobbet, skitkul dag. Jo, en annan sak, jag höll på att glömma - alltså har ni tänkt på hur himla gott det är med lök?! Jag ska äta en lök idag, mmmm, *längtar*. Alla mina kompisar äter också lök, och jag vet från säkra källor (!!) att ganska många kändisar äter lök. Jaja, längtar tills jag kommer hem. Då ska jag och mannen mysa, och vem vet, kanske äta lök? *blink*


*yum yum*


PoK, prutat och klart!!

24 kommentarer:

 1. Åh, jag tror att jag har en halv lök kvar i kylen! *hoppas*

  SvaraRadera
 2. åååh! måste köpa lök!

  SvaraRadera
 3. Kan du inte berätta var du köper din lök? Vilken lök är mest hackvänlig? Vilken gråter man minst av? Vilken har kortast frästid på spisen? Jag har letat i evigheter efter den perfekta löken men jag blir aldrig riktigt nöjd.

  SvaraRadera
 4. Hej Karins Konstgrepp! Tack för en rolig och inspirerande blogg! Jag tycker att det är skit kul att du börjat rekommendera produkter.
  Kan inte du göra ett inlägg om alternativ till lök för oss allergiker också? Det vore jätte snelt! puzz o kramiz!

  SvaraRadera
 5. tänk, idag fick jag rödlök i ekoládan! sá kul!!

  SvaraRadera
 6. Måste.köpa.lök.omgående! OMG LÖÖÖK!!!11

  Karin, du er best!

  SvaraRadera
 7. nej men gud jag vet, jag köpte lök igår, såklart innan det här inlägget och det känns ju bara helt rätt, jag kan inte fatta hur folk tänker när dom liksom köper palsternacka, det är så 2010.

  SvaraRadera
 8. Jag köpte två lökar i förmiddags i tron om att löken var slut hemma. Det visade sig att det redan låg två lökar i kylen, medan det istället ekade tomt där potatisen borde finnas. Så nu har vi fyra lökar. Det blir lök till middag!

  SvaraRadera
 9. Detta skall helt och hållet tas som en komplimang:
  galning!
  :)

  SvaraRadera
 10. Hahaha, du ÄR rolig du!
  Märta

  SvaraRadera
 11. åh, tack för detta "lökiga" inlägg. lök kan förövrigt vara en av de bästa matsakerna som finn!

  SvaraRadera
 12. Jag har alltid avskytt lök egentligen, men nu..

  SvaraRadera
 13. Haha lök! Min kusin Maja och jag har en egen intern grej om just lök, så det här var himla lökigt.

  SvaraRadera
 14. Hade jag arbetat med någon typ av produkter så hade jag genast anlitat dig för att sprida ordet om produkten. Men nu råkar jag jobba på en statlig myndighet med att skriva rapporter och såntdära som andra kanske tycker är törrt. Men du kanske inte är så knusslig, vad vet jag? Vill du recensera en av våra rapporter?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja tack, allt är av intresse! Kan jag få två ex av rapporten så kan jag lotta ut en av dom till en lycklig bloggläsare?

   Radera
 15. fantastiskt! /Malin

  SvaraRadera
 16. Tror att du har åtminstone en läsare som är en belgisk medelålders man, jag var nämligen precis på affären och karln köpte 4 påsar lök (och 3 påsar chips and thats it)

  SvaraRadera
 17. Haha, detta inlägg skrattade så jag så mycket åt. Det plus hundkatten i förgående inlägg gjorde mig väldigt glad.

  SvaraRadera