torsdag 1 mars 2012

Ni, del 1

Åh vad roligt att få läsa mer om er! Vi gör en lista såklart!Christel bloggar på Gafflat, en blogg om mat, för att det är ju gott att äta grejer!Mrs Data bloggar på Mrs Datas liv, en blogg om livet, film, böcker, yoga, mat, katter och barn. Hon har också en blogg om nagellack. In å kika!Även Victoria har två bloggar, Sunny Swede och På rätt spår. Bloggar om livet over there, matlagning, katt-tokerier och mycket mer!Regina tycker att bloggande peppar så himla mycket! Hennes blogg Hej Regina handlar om sånt som är fint.Emmy har nystartat sin blogg Ett Crunchy Liv, som handlar om livet, barnet, och ganska mycket om kemikaliefri hudvård.Tilda har hunnit med flera bloggar under de tio år hon bloggat. På I'm A Salty Sailors Daughter kan ni läsa om lite allt möjligt, och ganska mycket om katter.Elins blogg Elin Maria Elisabeth har fyllt olika funktioner genom åren. Numera bloggar hon helt för sin egen skull, för att hon tycker det är roligt och utmanande. Bloggen handlar om vad hon gör, om vänner, om studentlivet, om filmer och saker som hon tycker om.C som driver bloggen Fashion for Oldies bloggar för sitt eget höga nöjes skull om hästar, kläder, skor, träning och allt annat som råkar intressera henne för tillfället!Tess blogg heter Tjugonio och kom till eftersom Tess vän Titti sa åt henne att göra det och hon vet alltid bäst. Bloggen handlar om mat och film och promenader till havet. Och så lite fest och så lite genus.Karin skriver till och från på sin blogg Torparliv, en blogg som började som bo-i-torp-bloggen men som blev en lantis-stads-djur-smyckekonst-blogg.Liisa Mendelins blogg Lite Skrik är en enda fest med teologiska betraktelser och outfit-bilder!Panelhönan bloggar om livet sett från en panelhönas perspektiv. Och det gör hon för att visa att bara för att man inte är den som skriker högst och vill ha allas blickar på sig så har man inte mindre roligt, mindre intressant input eller sämre livskvalitet. Där andra ser en grå mus som stryker längs med väggarna ser hon en ninja!Enligt Ellen bloggar om att vara feminist, förälder, elitist, elak och snäll och ibland om ångesten över att inte längre ha platinablont hår.Carro har tre bloggar! En om fallskärmshoppning en om sitt liv, och en om allergimat!Anna Westins blogg kraschade nyss, och hon fick börja om på ny kula. Bloggen heter Färgstarkt, och handlar om illustration.

6 kommentarer:

 1. Du bjuder på dig själv och ser andra människor. En fin typ, det är vad du verkar vara.

  SvaraRadera
 2. Så generös du är, Karin!

  SvaraRadera
 3. Tack så gräslig mycket för länken! Du är så fin och bra och snäll, Karin!

  SvaraRadera
 4. nämen! haha, jag kanske borde ha sålt in min blogg lite bättre, med en rejäl slogan eller nåt, om jag hade vetat detta! :P

  SvaraRadera
 5. Åh du! Du upplyste mig just om att min blogg inte verkar anpassa sig särskilt bra till bredare skärmar än min egen, får jag se om jag kan göra något åt. Och tack såklart för länk och ny läsning :)

  SvaraRadera
 6. Åh, nu längtar jag efter att få tid att sitta vid datorn i några timmar och kolla igenom alla bra tips som kommer här!

  SvaraRadera