tisdag 27 mars 2012

Kolla så göllig jag är!!


Herregud, kolla så göllig jag är!! Det behövdes bara en kändis hår, i detta fall Ginnifer Goodwins kalufs. Ja, jag har använt virtuellt MakeOver-program igen!Tabetha Coffey, kanske coolaste kvinnan EVER, jag tror hon skulle döda mig om hon visste att jag lånade hennes frippa.Audrina från The Hills. Ja det funkar!Jag hångla med en tjej och det var sexigt, Katy Perry.Karin Gaga.


Hårvärlden är mitt ostron! Här finns sidan.

9 kommentarer:

 1. Härliga bilder - måste testa själv!

  SvaraRadera
 2. den första var sjukt tjusig!

  SvaraRadera
 3. Va skojigt! Och rosa hår skulle ju vara lite ljuvligt. Fast det finaste kanske någonsin är ljust lila hår. Inte sådan peruk modell som är för glansig. Jag såg en flicka med sådant och har liksom haft svårt att glömma det sedan dess.

  SvaraRadera
 4. Tabatha plus du var ju precis lika med Underbaraclara!

  SvaraRadera
 5. Vackert barn har många frisyrer? ;)

  SvaraRadera
 6. Oj, den här har jag missat! En sak är iaf säker. Din ljusa hy till mörkt hår..wow! Gudomligt!

  SvaraRadera