fredag 24 februari 2012

Så blir du stereotypt snygg!

Samuel jobbar ju som bekant som fotograf, och har senaste tiden snöat in på porträttfoto, trots att han dagligen får fota medelålders kvinnor som kniper ihop munnen och spärrar upp ögonen. Och inte fasiken är det enkelt, de flesta blir ju stressade när de ska förevigas! Men här kommer fem vattentäta tips på hur man blir stereotypt snygg på bild:


Photobucket
Käklinje anses snyggt.
Fram med hakan som en sköldpadda, skriker (?) Samuel till sina kunder, och det funkar varje gång.Photobucket
Det är också stereotypt snyggt att ha en hals. Ner med axlarna och sträck på nacken!Photobucket
Fylliga läppar föds man med eller opererar sig till. Så antingen har man dom, eller inte. Att låtsas ha stora läppar blir sällan bra.Photobucket
Obscena gester kan anses obscent.Photobucket
Och plocka ut kusarna innan kameran börjar smattra.


Seså, ut och va snygg nu!

20 kommentarer:

 1. Ha ha ha, tack för tips, användbart...jag petar näsan alldeles för ofta och dessutom ogenerat (inte fint alls). en fin helg önskar jag dig.

  SvaraRadera
 2. Haha, tack för tipsen! Dock några veckor för sent. Lilla kontorsråttan här har på senaste tiden träffat två (!) professionella fotografer utan så handfasta tips. Det hade behövts! På bilder som vänner tar går det bra, när jag kan vara stort skratt och mig själv, men när jag ska se proffessionellt seriös ut går det uppenbarligen åt skogen!

  SvaraRadera
 3. roligt inlägg! tänkvärda tips med. awesoome

  SvaraRadera
 4. Extremt användbart! Kommer att tillämpa nästa gång det ska fotas!

  SvaraRadera
 5. du är så otroligt vacker att man smäller av!

  SvaraRadera
 6. Som i "Åhhhh, karin!"-i mitt hjärta! Alltid piggar upp, alltid som får mig och fnissa,, alltid som får mig att tänka!

  SvaraRadera
 7. Jag kan asmånga tricks. Ett är att alltid fota i könshöjd och inte i den höjd som man normalt håller kameran i när man fotar. Då får man långa rådjurben.

  Och sen ska man få till "midjejacket" i sidan. Man ställer sig så man har all vikt på ena benet och pressar ut ena höften allt vad man kan. Då ser man ut så här http://celebrityscoops.net/wp-content/gallery/cindy-crawford-photo-gallery/cindy-crawford.jpg

  SvaraRadera
  Svar
  1. Könshöjden var nyhet för mig, mycket bra tips!!

   Radera
 8. Vilken underbar guide! Den ska jag använda flitigt! Synd att man inte kan printa ut GIF-bilder..

  SvaraRadera
 9. Åh, älskar de två sista bilderna! :-)

  SvaraRadera
 10. tack för bra tips!!!
  mvh skönhetsnovis

  SvaraRadera
 11. Åh jag älskar dig!

  SvaraRadera
 12. Superduper! Nu kan kanske jag som är en medelålders kvinna äntligen bli bra på bild! :)

  SvaraRadera
 13. Vilken tajming. Vi ska snart ta nya bilder till jobbets hemsida, skräckkabinettet ska uppdateras och nu kanske jag har en liiiten chans att få till mitt bidrag. Jag måste bara se till att hålla fingrarna borta.

  SvaraRadera
 14. hahhaha, fantastiskt inlägg!

  SvaraRadera
 15. Ett nytt begrepp - Könshöjden! Kan använda till det mesta. Bra ord. För övrigt, otroligt skojigt inlägg, som vanligt. Älskar din min när du petar näsan!

  SvaraRadera