torsdag 23 februari 2012

Alla rätt

9 kommentarer:

 1. Ordentligt kär i min kille23 februari 2012 22:06

  Karin. Nu är det så här. Min käraste är hooked på hårdrock och jag lyssnar inte på musik. Han intresserar sig för det jag brinner för så nu ska jag ta mig samman och göra detsamma. Men var börjar man bland alla dessa läderbyxor, skakande hårmanar, vrålande strupar, svettiga ansikten?? Så, Karin. Hjälp en kvinna i nöd! Jag ber. En låtlista med hundra hårdrockslåtar. Så enkelt, så lätt, så alldeles omöjligt för mig. Pretty please...?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamen det ska jag väl kunna ordna! Kanske att jag hinner imorrn, kolla in då!

   Radera
 2. DIO FORÄÄÄVER <3

  SvaraRadera
 3. Åh, jag ser så grymt mkt fram emot en hårdrockslista från du bästa inspiratör. Och sen vill jag säga att jag har försökt och försökt, att fixa frillan på min boxervalp. jag föll för Justin Bieberfrillan, Manga var lite för feminint för mig. Jag gillar dig, du vet tummen upp, blink med ögat så att kinden rynkas och en high five på det.

  SvaraRadera
 4. Fortfarande kär i killen min24 februari 2012 17:33

  Jamen du är ju för jävla bra. Tack! Väntar med spänning: håret är uppfluffat, svartaste t-shirten är på och strupen är uppvärmd med diverse skogsvrål. Alltid är redo som scouten säger

  SvaraRadera