måndag 30 januari 2012

Statusuppdatering

De senaste dagarna har jag:


Druckit saker med sugrör. Variation: vatten, kolsyrat vatten, nyponsoppa och gammalt vatten (fattigmanskolsyrat).Legat under täcke. Variation: nej.Blivit övervakad av katt. Variation: ibland överfallen.Fått uppleva omvärlden i form av ett paket med nya nagellack. Jag blev glad. Sen fick jag hosta.


I morgon planerar jag vara såhär pigg:
+/- några %.

8 kommentarer:

 1. Heja! Det går framåt.

  SvaraRadera
 2. Låter som en bra plan (att bli frisk). Krya på dig!

  SvaraRadera
 3. Åh Karin, jag är med sjuk och det är ju så tråkigt! Det borde finnas hemliga bloggar som man bara får titta på om man är sjuk så man har massor att läsa!

  SvaraRadera
 4. Haha, "fattigmanskolsyrat", det kör jag mycket med här hemma. Hoppas du mår bättre snart!

  SvaraRadera
 5. Nå men, krya på dig! Min katt blev först upprörd över min hosta. Liksom "hur täcks man ha sånt liv???!!!" (ser man på ögonen på katten). Nu svänger hon bara ryggen till i stället, "äsch, vad är det att bry sig". Jag tycker om att gissa vad hon tänker... Speciellt när jag är sjuk och inte har mycket annat att göra.

  SvaraRadera
 6. Jamen, då kan vi vara sådär pigga i varsin del av Sverige! Jag har införskaffat fleecetröja (Jag vet, men den är i samma färg som gympadamernas bodys, så jag kommer nästan undan.) och ska ge mig ut på hal is och ha det glatt! Talar tyvärr inte om skridskor, utan om joggning. Men jag tror att skridskorna också får åka på snart, nu när isen ligger en bit ut på Vänern. Då blir det inte fleece, utan långkappa, pälsmössa anno 60någonting och pälsmuff anno 10000 B.C.! Slinta med stil, är mitt vintermotto.

  SvaraRadera
 7. Kul att du är tillbaka, krya på dig
  Kram Tea

  SvaraRadera