söndag 6 november 2011

om man bestämmer själv

Idag har jag låst in mig i lägenheten. Slutfört projekt, jobbat på befintliga projekt, och klurat på nya projekt. Gemensamt för dom alla är att de är väldigt roliga. Det blir så om man bestämmer själv.

Men nu är hjärnan svullen, och händerna trötta. Nu vänder jag mig till Guillermo del Toro.Vad har ni gjort idag kompisar?

10 kommentarer:

 1. Jag har fått håret flätat i så yttebyttetunna flätor att jag undrar om enda sättet att få bort dem är med sax. I så fall blir jag nog inte helt glad...

  SvaraRadera
 2. Jag "vilade middag" till halv sju. Inte så jättebra kan man tro, men det gjorde mig bara ännu tröttare och ska göra mig redo för sängen!

  Annars har jag mest åkt bil...

  SvaraRadera
 3. Haft pyjamas på mig jättelänge. Ätit skämd tårta. Haft det ovanligt fint. Jamen faktiskt!

  SvaraRadera
 4. Haft grannar på besök, besökt svärmor som kommit hem från NUS och slappat i soffan med mina killar. Dvs 2söner och en sambo :-)

  SvaraRadera
 5. horisontalläge i soffan hela dagen och så blivit bjuden på middag på kvällen. klagar ej.

  SvaraRadera
 6. Matat hönor, vart på kalas och planerat projekt i mitt huvud! En bra söndag.

  SvaraRadera
 7. Jag har traskat i parken med hunden, pratat med en bebis inuti en mage, sorterat böcker och ätit glass.

  Sen vill jag bara varna dig för Del Toros romansamarbete med Chuck Hogan, The Strain! Inte värda besväret. Herr Del Toro skall hålla sig till film och inget annat.

  SvaraRadera
 8. Idag? Aaha, alltså igår! Igår, söndagen den sjätte november, packade jag väskorna och lämnade igen nyckeln till ett litet vindsrum på ett pensionat i Osijek i östra Kroatien och gick till sjukhuset för att hämta upp min femåring som vistats på sjukhus i 13 dagar. Sedan åkte vi hem i bilen med en färskostfylld burek i handen, genom äppleodlingar och en by som är känd för naivistisk konst och för att i stort sett alla bybor karvar människostora skulpturer av trä och ställer utanför sina hus. Vi kom hem till vår by, åt kål och fläskkött, matade en katt och tog med oss den andra dottern till vårt andra hem i Bosnien och på vägen sökte vi en man som växlar kroatisk och bosnisk valuta, men han firade kurban-bajram och stod inte att finna. Vi växlade på en bensinmack istället.

  Och vi köpte ett stort, rött granatäpple.

  (Man kan nu luras att tro att livet där Bosnien, Kroatien, Serbien och Ungern möts och blandas är intressant och originellt, men det brukar vara förfärligt enahanda och trist. Just igår bröts mönstret. Idag ska vi gå ut och handla läppbalsam och Nutella.)

  SvaraRadera
 9. Naiv konst, var det visst. Inte naivistisk. Jag begriper inte riktigt skillnaden. De naiva konstärerna erkänner sig barnsliga, men de naivistiska bara låtsas vara barnsliga? ;)

  SvaraRadera
 10. trot eller ej, men jag följde med hela tjocka familjen ut och gillade i skogen, syskon, syskonbarn, män, fruar och föräldrar, hela högen. det var mysigt

  SvaraRadera