fredag 18 november 2011

Hej då


Nej, jag ska inte bort. Men kanske nån annan, vad vet jag?!Och då måste man vara förberedd.Bästa sättet att förbereda sig för, ja allt, är att investera i amerikanska centerpieces från 70-talet.Bon Voyage!Snögg.Jag kan även välkomna påsken......alla hjärtans dag......alla högtider som relaterar till svamp......och allt som är mer svårkategoriserat. Förberedelse är A och O.

10 kommentarer:

 1. Svampen! Jag älskarn! Jag älskar svamp! (eller ja, all svamp som inte går att äta..)

  SvaraRadera
 2. Sofia (nibblah)18 november 2011 14:32

  Svamprelaterade högtider <3 ;D Åh så fina, och gosh vad du skrämde mig med titeln!

  SvaraRadera
 3. var köper du sånt där fantastiskt?!?!?!? svara snällaaaa!

  SvaraRadera
 4. Och vad är sökordet man ska använda för att hitta sånt??

  SvaraRadera
 5. Tänk så många olika jobb det finns...som t ex att jobba på en "silkespappers-vikar-fabrik"...och vika såna där hela dagarna!

  SvaraRadera
 6. Jag DÖR! vart har du fått tag på alla pappersgrejor?

  SvaraRadera
 7. Åh, nostalgiii. Känner igen stilen men kan inte placera riktigt... girlanger till jul? Eller någon typ av drinkpinne från barndomen?? Hjälp mig bringa reda i mina tankar, snälla!! Inte för att jag drack drinkar i barndomen, hehe...

  SvaraRadera
 8. skönt att vara jätteberedd.

  SvaraRadera