onsdag 2 november 2011

Dagens pareidolia

Jag var en sån där unge som hellre läste En DingDing Värld än Starlet. Och jag har tidigare avslöjat min faschination för så kallad pareidolia. Slumpmässiga företeelser som lurar ögat, eller tecken på en övernaturlig närvaro? Vi ser det vi vill se, tror jag. Men oavsett är det ett intressant ämne. Dagens upptäckter är dock inte på långa vägar lika intressanta som de vi fick ta del av förr i tin.


Yvonne Darnell från Burgess Hill, West Sussex har hittat en morot som ser ut som en alienbaby (hennes ord). Hon har även döpt den till Kevin. Logiskt.Då är detta ett betydligt mer spännande exempel på eventuell övernaturlighet. Ser du det?

För er som inte ser det kommer svaret i natt, vid midnatt. Nä okej, då ligger ju jag och sover. Men ni får grunna ett tag. Moahaha.

7 kommentarer:

 1. Va, moroten ser ju exakt ut som de här växterna i Harry Potter och hemligheternas kammare som jag har glömt namnet på!!! (pinsam eftersom jag är HPnörd)

  SvaraRadera
 2. Åh, jag ser det inte. Säg det säg det!

  Har du sett att du är med här? :) http://annaritar.blogspot.com/2011/11/anna-listar.html

  SvaraRadera
 3. Si det si det si det! Tenker du på det hvite hodet som svever ved den unge kvinnens fot? Uuuuh

  SvaraRadera
 4. DingDing Värld är ett underskattat magasin med oförtjänat dåligt rykte. Visst står det någon kort varelse bakom den långa gentlemannen?

  SvaraRadera
 5. jag ser ingen annat än den övernaturligt vackra kappan med tillhörande pälsboll...

  SvaraRadera
 6. det står nån bakom mannen till höger??

  SvaraRadera
 7. åh det måste varit svårt att äta upp den där moroten sen, när den fått ett namn och allt + att den var rätt gullig på ett alienbabymorots-vis

  SvaraRadera