onsdag 2 november 2011

Blåsar'nI morse, på väg till jobbet, såg jag frihet, kraft och ansvar samlat i en människa. Ett leende på hans läppar. I handen en naturkraft, fogad under mänsklig kontroll. Han hade en lövblåsare. Vad i helvete, tänkte jag, jag har valt fel jobb. Jag vill också blåsa löv.

Men innan jag hann säga upp mig så slog det mig. Lövblåseri, det måste ju vara väldigt säsongsbetonat arbete. Om man inte tänker i nya banor, och ser större möjligheter med blåsandet. Så ponera att jag nu står till din tjänst. Vad vill du ha bortblåst?

12 kommentarer:

 1. Det står högst upp på listan!

  SvaraRadera
 2. Mycket bra förslag från Mrs Data!
  Annars får du införskaffa en lövblås och en snöslunga så har du full kastrull hela året.

  SvaraRadera
 3. Tycker du kan uppfinna en ljuddämpare till lövblåsare. Har alltid undrat varför de väsnas så vansinnigt, förstör höststämningen tycker jag!

  SvaraRadera
 4. Om man nu ändå ska blåsa bort SD ur riksdagen, kanske du borde blåsa på de andra högervindarna också så de får lite motvind??

  SvaraRadera
 5. Jag tänker rent spontant: Smulor i sängen!

  SvaraRadera
 6. SD ja, precis vad jag tänkte på. Passa på att också blåsa bort Sarah Palin, Berlusconi och alla andra som missbrukar sin makt. Äsch varför inte all ondska i världen? När du ändå håller på menar jag.:)

  SvaraRadera
 7. Snälla miss lövbuster, blås bort Jante som sitter på min och andras axlar!

  SvaraRadera
 8. Blås bort höstmolnen!

  SvaraRadera
 9. Blås bort min envisa förkylning! Jag är trött på att vara sjuk och ska ut på äventyr i huvudstaden i helgen och då vill jag inte gå runt och snora...

  SvaraRadera
 10. sálänge du inte bláser för tidigt om dagen, dá. i min förra lägenhet upplevde jag att varje tisdagmorgon kl.06:30, när jag gärna ville sova mina 1,5h till, sá kom det en man till granngräsmattan för att klippa den. inte bara var gräsklipparen väldigt högljudd, nej, när han var färdig med att klippa dessa 3m² efer ca 30min sá tog han fram en lövblásare för att blása bort det klippta gräset frán dessa 3m². och för att lövblásaren är sá kul sá tog även detta ca 30-40min. plus att han gärna bláste sig själv torrt de dagarna när det regnade. härliga tider! det var dá jag förstod varför vissa löper amok - jag fick väldig stor lust att köpa ett hagelgevär och använda det ocksá! (sedan läste jag pá dn om gräsklipparmordet och tyckte det var en utmärkt idé att döda gräsklippargubben med hans egna gräsklippare...). nu har vi dock flyttat. tack och lov.

  SvaraRadera